Soci-Com

Soci-Com is een gewoon productiebedrijf met een bijzondere missie. Bij ons werken mensen die om de een of andere reden moeite hadden om aan het werk te komen. Ze gaan aan de slag in één van onze productiebedrijven in Enkhuizen of Edam. We ondersteunen ze daarbij en na verloop van tijd stromen ze door naar een betaalde baan.
 
De meeste mensen die bij Soci-Com komen hebben een uitkering. In ons productiebedrijf doen ze werkervaring op. Ze zetten onder andere waterkoppelingen in elkaar, solderen aan verlichting en monteren onze eigen soci.bike. Op die manier ontwikkelen ze zich tot volwaardige werknemers. We begeleiden hen daarnaast op vlak van budgetbeheer en voeding zodat ze weer de regie over hun eigen leven krijgen. Daarna helpen we ze met het doorstromen naar een betaalde baan.
 
Bedrijven met een sociaal hart en maatschappelijke missie kunnen contact met Soci-Com opnemen. Misschien kunnen wij (een deel van) de productie uit handen nemen of geschikte medewerkers aanleveren. We gaan altijd graag in gesprek over de wensen en mogelijkheden.