Joustra Herstoffering

Joustra Herstoffering is een sociale en jonge onderneming maar heeft als industriële stoffeerder enkele tientallen jaren know how in huis. We zijn landelijk actief en richten ons specifiek op de professionele markt.

Bewezen ervaring

Dankzij de inzet van onze enthousiaste medewerkers, waarvan enkele ruim 30 dertig jaar in het stoffeervak actief zijn, kunt u rekenen op bewezen ervaring. Meubelstoffering is ondanks het gebruik van hoogstaande technieken nog altijd een echt ambacht waarbij vakmanschap en passie essentieel zijn.

Divers stoffeerwerk

De combinatie van authentiek handwerk, moderne technieken en de nieuwste meubelstoffen vindt u terug in ons uitgebreide aanbod van divers stoffeerwerk. Op zowel de hoofdvestiging in Meppel als op de nevenvestiging in Harderwijk kunt u terecht voor al uw stoffeerwerk in onze moderne geoutilleerde naaiateliers.

Erkend leer-werkbedrijf

Naast een flexibel team van 27 deskundige medewerkers zijn wij ook een erkend leer-werkbedrijf waar aspirant-stoffeerders worden opgeleid.

Sociale onderneming

Wij zijn een sociale onderneming en ons beleid kenmerkt zich door de bewuste inzet van medewerkers met een functionele beperking (20 medewerkers met SW-indicatie). Het is daarom vanzelfsprekend dat wij intensief samenwerken met onze partners Sociale Werkvoorziening Reestmond in Meppel, Proson in Ermelo (onderdeel van stichting Bartiméus) en GGZ Centraal uit Amersfoort.