Assembly Partners

Onze kernactiviteit bestaat uit zowel machinaal assembleren van printplaten als het handmatig assembleren, monteren en testen van elektronische producten. Ook de productontwikkeling kunnen we voor onze rekening nemen. Van de tekentafel tot aan het eindproduct, inclusief logistiek en financiering: AssemblyPartner verzorgt indien gewenst het hele traject. Kwaliteit staat bij AssemblyPartner op alle fronten voorop. Investeren doen we daarom niet alleen in machines voor ons hightech machinepark, maar ook in mensen. Zo kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten blijven produceren, assembleren, monteren en leveren. Dat betekent hoge kwaliteit, een snelle en efficiënte productie, gezond bedrijfsresultaat en tevreden klanten én medewerkers. Onze 95 medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren, gekwalificeerde en grotendeels intern opgeleid medewerkers die het kloppend hart van ons bedrijf vormen. Een deel van hen valt onder de Participatiewet. Dit maakt AssemblyPartner een inclusief bedrijf: wij sluiten niemand uit. We focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Juist in de zogenaamde ‘beperking’ van onze medewerkers zit onze kracht, want in plaats van een beperking, zien wij een talent.

Opschalen                                                  

De reden om mee te doen aan het project is voornamelijk kennis delen en leren van elkaar. AssemblyPartner is al een grotere sociale onderneming maar heeft verdere groei ambities. Kleinere sociale ondernemingen kunnen van ons leren als het gaat over bedrijfsmatig werken  en wij kunnen van andere leren over de wijze waarop zij hun ‘impact’ uitdragen.

Verwachting

Vanuit onze vestiging in Dordrecht willen we groeien naar een landelijk ‘label’ in de maakindustrie en het project kan ons naar verwachting de nodige inzichten verschaffen over de aanpak hiervan.

- Peter Hobbelen