Kaasmakerij Landgoed Willibrodus

Op het Landgoed Willibrordus in Heiloo wordt van de rijke biodynamische melk van de Oudhollandse Blaarkopkoe kaas gemaakt. Unieke zachte Hollandse kaas die kleinschalig en met de hand wordt vervaardigd met de melk van boederij Natuurlijk Genoegen te Driehuizen. De kazen hebben een pure zacht zilte smaak en romige textuur en zijn zeer geschikt om in gerechten verwerkt te worden. Kaasmakerij Landgoed Willibrodus, Vandenburgkaas  uit Amsterdam en boerderij Natuurlijk Genoegen werken samen om een byzonder en specifiek zuivel assortiment aan te bieden uit de Noord-Hollandse kuststreek  achter de duinen.

Wij leveren aan restaurants, hotels, winkels  en andere gelegenheden met aandacht voor kwaliteit. Ons zuivelatelier staat ook open voor samenwerking in productontwikkeling, kaasmaakworkshops,  fermenteren, proeverijen,koken met wei, bedrijfsuitje met rondleiding culinaire lunch of diner op het Landgoed Willibrordus  in Heiloo.