Impactgroei bij Social Enterprise Days

Op donderdag 1 en vrijdag 2 juni 2017 waren we aanwezig bij de Social Enterprise Days.

1 juni stond in het teken van social start-ups, scale-ups en investeerders. In de ochtend presenteerde Astrid Bolland ons project en de eerste resultaten. Direct daarna vertelde Sjoerd van der Maaden zijn ervaring met het opschalen van Specialisterren. In de middag verzorgden Leendert de Bell en Mireille Geijssen van I-did de workshop. Een mooie combinatie van theorie en praktijk!

Zowel Specialisterren als I-did hebben opschalingsambities en doen mee aan ons project.

Er was een stand om meer informatie te geven en nieuwe sociale ondernemingen te interesseren voor deelname aan het project. Rob Jansen van Chain Logistics, één van de deelnemende bedrijven, stond naast ons en hielp enthousiast mee. Ook meedoen? Lees de folder en neem contact op met projectleider Astrid Bolland 06 505 86 048.

2 juni was gericht op verbindingen tussen klein en groot: start-ups, scale-ups,  grote organisaties én studenten! Leendert de Bell en Aukje Smit gaven in de Universiteit Lounge een meer inhoudelijke workshop over het opschalen van sociale ondernemingen en onze onderzoeksaanpak. Voor meer informatie zie ook het TNO-rapport Opschalen van succesvolle sociale ondernemingen.

Al met al waren het twee leuke en nuttige dagen, hoewel de opkomst wat tegenviel. Volgend jaar zijn we weer van de partij. Dan is de analyse achter de rug en zijn we aan de slag met interventies bij de deelnemende sociale ondernemingen.